tirsdag 28. juli 2009

Noas ark

Hææææregud så varmt det er...blir det varmere nå så flytter jeg sørover! Nå har det vært sol fra skyfri himmel siden i forrige uke, det blir stadig varmere og hele biotopen min er snudd på hode! Jeg er jo en viking, vant til vintre, hvite som grønne...men dette er jeg ikke bygd for! Jeg klarer ikke å gjøre noe! Malekosten henger fast i veggen! Bikkja gidder (heldigvis) ikke å gå tur! Jeg har ikke lyst på mat! Jeg får ikke sove om natta! Hva skal en stakkars jente gjøre for å avkjøle seg?

Ummmm...eller...alt dette er jo tydelige symptomer på svinepest. Og det midt i ferien! Jeg antar at jeg havner på isolat hvilken dag som helst! Kommer sikkert til å dø! Smitte hele Tromsø! Og jeg som skal til Loftr Vikingfestival! Nei og nei...hva skal vi gjøre!

Jo vi skal definere miljømus. Statistikker viser at 56% av de spurte tenker på sex når ordet mus nevnes. Dette synes jeg egentlig er alarmerende lavt når man tar i betraktning at deltagerne i spørreundersøkelsen er passert 25 år. 17% tenker på data, noe som nok er veldig normalt...og dessuten ikke aseksuelt selv om nok enkelte vil definere det som asosialt. De resterende 27% tenker på Mikke Mus. Jeg trodde det var fotballen som korrumperte dagens ungdom, men tegneserier spiller tydeligvis fremdeles en alt for viktig rolle. Og hva har dette så med milømus å gjøre? INGEN VERDENS TING. For dette er bare svada fra ende til annen! Og jeg fant på ALT helt selv!

Nå er jo miljøvern veldig i tiden. Kanskje en miljømus er en multifunksjonell datamus som gjør dobbel tjeneste som strykejern? Eller miljøvennlig transport for (veldig)små folk? Kanskje en slags grønn kamuflasje/smokescreen for de små smittesprederne? Løper rundt og later som om de er grønne og miljøvennlige ...jatakk! Plutselig får betegnelsen MUSEPEST en helt annen dimensjon! Oiii..kanskje det er det jeg har! Ondt-i-tåa!

Den nusselige alven er laget av pixiwillow på Deviantart.

Men sånn egentlig...jeg er nesten litt skuffa over å innrømme det...miljømus finnes faktisk. Det er en dansk miljøorganisasjon. Miljømus naturligmus. Bare dansker som kan finne på et sånt navn. Frittgående i Bohus interiørsortiment. Finn fram musefellene folkens.

2 kommentarer:

  1. Da går jeg under "miljømus" siden jeg har spart miljøet 1.5 mnd!!!!!

    Konklusjon om man bor på Nesbru er å legge seg fullt påkledt! Du aner ikke hvor sint typen ble på meg, men som jeg sa jeg kan da ikke noe for at jeg er så redd som det der.... :) Etter den tid var det poker hjemme hos oss hver dag i mange uker i strekk...

    SvarSlett
  2. LOL ja da blei han vel temmeli mistenksom ovenførr kompisan sine motiva!

    SvarSlett