onsdag 15. juli 2009

Gnomer og fiskeboller

Aller først...og dette har INGENTING med tittelen på dette innlegget å gjøre...jeg vokste opp med Michael Jacksons musikk, og selv om det jeg lytter til nå er temmelig fjernt fra pop så er det ingen tvil om at mannen var et musikalsk geni og en fantastisk danser og artist. Det var trist at han forlot verden så tidlig, men de fleste kan vel tenke seg at livet hans nok ikke var, for å bruke en klisje, noen dans på roser. Penger og skills er ikke alltid ensbetydende med lykke. Ikke at jeg tror han var venneløs, men ensom var han nok. Tenk å være så fantastisk dyktig på et felt, som bringer deg all verdens berømmelse og stjernestatus, og likevel ha et så dårlig selvbilde? Han var da godt over gjennomsnitlig kjekk som han var! Stakkars menneske, jeg får vondt i meg.
Da er det kanskje på tide, (med et kjempesprang og helt uten sammenligning forøvrig), med dagens ord!

GNOM LØPER 60X60

Jeg vet hva en gnom er...det er disse ekle små nissekopiene som folk plasserer i hagene sine nå for tiden. Jeg vet hva en løper er også, og den er definitivt IKKE 60x60. Definisjonen på dette må derfor være en hagegnom på speed som løper i firkant. Jeg vet ikke hvorfor et bilde av barndommens Space Invaders dukket opp i hodet mitt. Senskader antar jeg.

Ellers tenkte jeg at jeg skulle dele et dikt med dere, sånn mens vi er i hermetikkens ånd fra forrige innlegg. Det sto i ukebladet Det Nye for sånn omtrent hundre år siden, (vi leste jo den blekka fra perm til perm da vi var i tenårene, det fantes ingen alternativer), og ikke aner jeg hvem som har skrevet det, men det gjorde stort inntrykk på meg den gangen.

Fiskebolla lengter hjem til havet
For havet det er fiskebollas hjem
Fiskebolla lengter hjem til havet
Bjellands hermetikkfabrikk er slem
Fiskebolla lengter hjem til havet
Fiskebolleboksen er for trang
Fiskebolla lengter hjem til havet
Der den kan boltre seg i tang!

(JA jeg har et traumatisk forhold til fiskeboller, og det hjelper IKKE med karrisaus eller bacon.)
Visste dere forresten at det har vært avholdt en konkurranse om hvem som er eier av det styggeste møbelet i verden?

1.st price:

Det var nok fortjent tror jeg. Noen bedre...eh jeg mener værre der ute?

6 kommentarer:

 1. Enig med deg i det. Men egentlig da burde man hatt i allefall 4 hjem så kunne man leve alt ut!

  SvarSlett
 2. Kanskje det...eller jobbe i møbelbutikk og få utløp for kreativiteten der! :)

  SvarSlett
 3. Jeg ler nå, men jeg lo ikke mye i sta da alt skjedde på samme tid. Klesstativet for i veggen og sank, kjøkkenmaskina mi gikk til en viss plass og kanelbollene for til samme plass.

  SvarSlett
 4. Ja å ka du trur kor arti`æ blir med litt rødvin til den der???? Neida, den var søt faktisk:) Bollene havna i søppla i dag. Ja gud a meg, vet du hva? Tror du ikke støvsugeren og vaskemaskina røyk???? I DAG???? Jeg møtte naboen (han jeg baker muffins til) hvor jeg sa dette med all uflaks, så viser det seg at han er vaskemaskinreperatør :) Det lønner seg å bake......

  SvarSlett
 5. Hahaha...nei vet...men det er jo komisk i ettertid. Som i vinter, da badet mitt fikk fuktskader, blandebatteriet på kjøkkenet gikk i stykker, ventilatoren over komfyren svikta, verandadør-handtaket brakk og dataen konka. SAMTIDIG. Da lo jeg ikke så mye. Men nå gjør jeg det...bare tenk...omtrent hele huset mitt gikk ut på dato!

  SvarSlett
 6. HAHAHA...e d muli....ja der kan man se...alt som skjer har en årsak! Arti m rødvin ja...trur ikkje du treng så masse kunsti stimuli førr å være arti! lol Antar at bakekarieren din fikk en ny giv no!

  SvarSlett