onsdag 10. juni 2009

Listen carefully...I will say this only once.

Våren er en travel årstid for alle. Fugler og dyr er opptatt av å bygge bo og lage unger, mennesker av at nå kommer skattepengene. Sistnevnte vet selvfølgelig handelsstanden å utnytte, og vi som jobber i butikk får dermed unngjelde med kampanjer som står i kø og enkelte ganger overlapper hverandre. Kundene våre blir fullstendig forvirret av all reklamen de får i posten og klarer ikke alltid å sortere hvem som har reklamert for hva. Og det klarer sannelig ikke alltid vi heller.

I dag var jeg en smule sent ute med prisplakatene til kampanjen som starter i morgen, og fant det derfor best å sende en sms til min kollega i Harstad, som en smule stressa på grunn av nært forestående ferie hadde etterlyst disse. Denne meldingsutvekslingen utspant seg deretter;

Liv Elin: Plakatan e klar no :-)
Elke: Jah jah. Guten Tag, ich bin ein flügel
Liv Elin: Jawohl! Ich bin ein Berliner Pfannkuchen, und mein vater war ein sehr berümther Spohrhund.
Elke: ...åg plakatan?
Liv Elin: Ligg på K-disk, finn du dem ikkje?
Elke: Hehehehehehehe. Elskede, jeg tror at du skal sjekke mobilnummeret først. *Millionglis*
Liv Elin: *angst* Så du e ikkje ho Elke, å har reservert dæ mot teletjenesta som 1880. Kem e du!!! :-S
Elke: It is I, LeClerc. ;-)
Elke: På pinebenken litt til?
Liv Elin: Ja gjør d no endeli ikkje lettar!
Elke: Må'kje bli nervøs a dæ no når vi snart ska ha filmkveill åg alt... ;-)

I dette øyeblikket skjønte jeg hvem morroklompen var, og pustet lettet ut. Men hvorfor telefonen min hadde bestemt seg for å kalle Erlend for Elke vites ikke.

For de av dere som måtte lure...ja, jeg hadde tysk i to år på ungdomsskolen, og ja jeg har sett "The Julekalender" de siste dagene. Feil årstid, men hvem har tid til å se TV midt i julestria? Og for de som ikke husker LeClerc;

5 kommentarer:

 1. Føler meg som en nå. Må liksom velte meg over til siden, å den stilen er mindre elegant:) Er ingen gaselle akkurat nå.

  SvarSlett
 2. Ja ala slike silikongreier man finner i bh`er har dem nå laget for å få ei fluffy ræv. Så kanskje det er tingen? Så det for meg om man dro på byen ei natt i ei sånn rumpetrøye, kom hjem med en å hang av seg rumpa på rivieraknaggen. DET hadde vært en opplevelse!

  SvarSlett
 3. Er du våken? Send meg mail gjertrud.grimsbo@gmail.com

  SvarSlett
 4. Det skal jeg gjøre vet du. Burde kanskje ikke gå ut med dagens form...men jeg trosser det som er, sta som et beist. Du? Det blir sofa på meg, har fått tak i kjøperen på min så jeg må bestille den så kjapt som mulig. Om du har tid, ønsker og vil, kan du ikke ringe meg? 97746087

  SvarSlett
 5. Hæææregud...så mange meldinger, jeg svever uvitende rundt og tror at hvis du svarer så leser jeg det på din blogg! lol Ringte deg nettopp men du er kanskje utslått etter nattens strabaser?

  SvarSlett