søndag 23. desember 2012

Alternativt juletre

Julefilmene er laina opp og i går så vi en av mine store favoritter..."How the Grinch Stole Christmas." Jim Carey gir meg vanligvis mark, men når han har på Grinch-maske så blir det av en eller annen grunn helt naturlig og jeg kan fokusere på historien. Som faktisk er veldig god, selv om den nok er en elsket klisje :) med MANGE gode sitater!

"Oh, the Who-manity!" 

"And they'll feast, feast, feast, feast. They'll eat their Who-Pudding and rare Who-Roast Beast. 
But that's something I just cannot stand in the least. 
Oh, no. I'M SPEAKING IN RHYME!"

"Oh. Bleeding hearts of the world UNITE!" 

"Everybody seems to kerbabbled. Isn't this just a little superfluous?"

"It came without ribbons. It came without tags. It came without packages, boxes, or bags."

 "BRILLIANT! You reject your own nose because it represents the glitter of commercialism. 
Why didn't I think of that? Cut, print, check the gate, moving on."

" I'm all toasty inside. And I'm LEAKING."
Juletrær er jo blitt sinnsykt dyre, og i fjor svor jeg på at det var siste gang jeg svei av 700 bols på ei busk som skal ut etter 14 dager innomhus. Noe juksetre er ikke aktuelt. Jeg har forsøkt meg på et Grinchy utendørstre en gang før, uten suksess. I mitt hode var årsaken at grenene var for kalde og stive.

Så da jeg i år endelig fikk gehør hos mine to barn for et alternativt juletre, bevæpnet jeg meg med sag og grensaks og dro til skogs sammen med Kristine, som var på julebesøk, og Aron, som ville tisse. Adskillige bladløse løvtrær ble med hjem og satt i vann, i håp om at litt fluidium skulle gjøre dem mer samarbeidsvillige...for det virker jo noen ganger med mennesker sant? :p
Nei ikke SÅ fuktig takk...
...bare ikke riktig så rigid...
Noe sånt her!
Se bare på dette usannsynlig stilige juletreet, kreert av min venninne og tidligere arbeidskollega Sirikit, som jeg savner noe fryktelig...mitt blir garantert ikke like innovativt...og ei heller Grinchy.
Løvtrær vil nemlig ikke bøye seg...for noe som helst...og etter to dager i romtemperatur tror de sannelig at våren er kommet.

Bare telefonen min nå vil samarbeide 
så kommer det bilder av herligheten!

1 kommentar:

  1. haha, så spennende da ;)
    ja som sagt her i huset ble gutta "redningen" igjen men minsten dødelig fornermet over at jeg skrev om det på facebook da venner av ham fikk lese om avtalen og pyntinga. jeg fikk forbud mot å legge ut bilde iallefall..... glæda meg til se treet ditt!

    god jul!

    SvarSlett