søndag 5. juni 2011

Prinsessen og Frosken

For etpar uker siden var jeg på Bohus Finnsnes og holdt kurs for dekoratører. Jeg hadde på forhånd laget min første publikasjon og Powerpoint-presentasjon *angst* men det gikk helt fint og gjengen der var veldig fornøyde med å få noen konkrete tips om hvordan man skal planlegge og dekorere en så stor flate som en møbelbutikk jo faktisk er.
Borghild hospiterer for tiden på Finnsnes...hun ble etter hvert veldig lei av å sitte på verkstedet i Tromsø. Jeg hadde ikke tid til å ta meg av henne i og med at vi hadde så heftig aktivitet for Viking Hotell, og Sirikit, som nå er intriøransvarlig på Finnsnes, forbarmet seg over henne. (det vil si at hun stappa henne i bagasjerommet på bilen og kjørte på jobb)
Da jeg landa i butikken satt Borghild i hageavdelingen og spiste frosk. Og det kan man vel lett se for seg...har man en dysfunksjonell frosk som det ikke nytter å kysse, så spiser man den isteden.
Her skal intet gå til spille.
Borghild har måttet amputere en finger...merkelig nok ikke den som har vært gjenstand for størst oppmerksomhet. Det har vært snakk om kirurgi, men det er selvfølgelig lang ventetid på hospitalet...
Ved nærmere ettersyn kan man også observere et lygekors...tro om hun har fortalt frosken eventyr?

3 kommentarer:

 1. Å du har fiksa borteboerstipendet?
  Korsn va spisebordet forrestn?

  SvarSlett
 2. Neiiijjj...man må visstnok ha skoleplass førr å få stipend. Spiseborde va akkorat så fint som æ huska :)

  SvarSlett
 3. hahaha, eg syns det e fint at vi har fått låne ho Borghild :-) og kurset va kjæmpebra! men aller helst ville eg jo hatt deg oftar på besøk og at vi kunne gjort i praksis det du lærte oss ;-)

  SvarSlett