torsdag 31. desember 2009

Oy vey så masse julepynt!

Nei og nei så stilt det er i fjøset.

Og jeg som har hatt juleferie i to uker, jeg har da sannelig hatt tid nok. Jeg ser jo at andre jenter klarer å blogge og bake og vaske samtidig. Men så flink er ikke jeg. Multi-tasker ja...men det blir jo tre ting på en gang og det går jo ikke! Jeg da vel for søren ikke et Kinder-egg!

Men selv om jeg innrømmer at jeg ikke er Superkvinnen med Julpynten,(som Gjertrud i The Julekalender altså), så har jeg jo fått til noe. Jeg har bakt et berg pepperkaker, chocolate chip cookies og brune pinner. Jeg har laget peppermyntekonfekt. (som jeg glemte å ha peppermyntedråper i hysj ikke si noe) Jeg har laget sjokoladehjerter med rosmarin og Calvados...men det hadde jeg ikke så jeg brukte Captain Morgans Dark Rum isteden. Det funka hest, helt til jeg skulle ha hjertene ut av formene sine...de satt nemlig fast og måtte graves ut med teskje! Det er nok temmelig unødvendig å si at de ikke ligna særlig på hjerter etter denne operasjonen. Men de smakte iallefall aldeles nydelig, så jeg rulla dem til små boller og putta dem i sølvpapirformer isteden. :D Mission Accomplished.

Ellers har jeg gjort noe nytt...jeg har nemlig begått styling i heimen! Rent midlertidig anordning selvsagt, men jeg sa jo en gang at jeg skulle vise fram stua mi. Alle som kjenner meg vet at jeg er verdens største rotehue...iallefall hjemme. Så jeg har lurt veldig på om jeg noen gang kunne klare å ha det ryddig nok til at det var verdt å fotografere. Men nå vet jeg hvordan dere får det til dere superbloggere...haha! Dere har det slett ikke super-ryddig...neida dere flytter bare rotet fra den ene delen av stua til den andre mens dere fotografererer i ryddige arealer! BUSTED! Så siden jeg har avslørt hemmeligheten er det vel bare rett og rimelig at dere får se mitt alter ego...stua mi er nemlig ikke helt som andre stuer man ser i Bloglandia. (mild understatement.)

Jeg betegnes nok som en særing av enkelte, jeg driver ikke med lagidrett, jeg skyter med pil og bue...

...og synes at fotball er SINNSYKT kjedelig, men liker spisse, skarpe gjenstander! (for anledningen med julepynt, ser du Sirikit!)


Jeg tygger i meg historiske romaner og fantasy...mens Aron sover seg gjennom det hele...jada i sofaen...

...og skulle egentlig ønske jeg bodde på Gotland, verdens beste sted, hvor den eldste bydelen dateres helt tilbake til 1100 og den tid!

Jeg har nok levd der i et tidligere liv...
...jeg var sikkert en dydig jomfru i et tårn et sted! (ehhhhrrrrmmmm)

Den beste julegaven min er en bok som ungene mine gav meg...
...Kriger og Store Slag Gjennom 5000 År!


Jeg klarer ikke å sitte stille og se reality shows eller spørreprogrammer, og varer en TV-serie i mer enn 6 episoder så er jeg vekkeeeeeeeeee...
...men jeg synes eventyrfilmer og historiske dramaer er dødsbra! Akkurat nå vil jeg helst flytte til Pandora og finne meg en BLÅ MANN! *sukke*

Jeg rydder nesten ikke når ungene er hjemme......alikevel brukte jeg masse tid på å arrangere dette i dag så jeg kunne ta bilde av denne herligheten!

Nå skal jeg gå og hekle en klokkestreng.  

NOT. Jeg skal sette meg i sofaen , knaske godteri for siste gang på veldig lenge, og se film! Og jeg lover at til neste år skal jeg bli enda SLEMMERE!

Håper dere har en fortreffelig nyttårsaften! :)

1 kommentar: