tirsdag 15. desember 2009

Destination Stockholm

Man kan vel trygt fastslå at Bohus ikke er akkurat inaktive på markedsføringsfronten. Kampanjer nesten hver eneste måned, noen ganger overlappende. Og i tillegg synes butikkene i nord at det ikke er nok, og produserer egne kampanjer. Det er så en stakkars selger kan få midlertidig hukommelsestap og lett vertigo.

Så derfor har vi satt i gang vår egen kampanje. Vi vil nemlig til Stockholm på messa i februar. Dette kan ikke ha unngått noens oppmerksomhet.

Nå er det jo så populært med såkalte destination-boards i innredningen...særlig hos interiør- interesserte som foretrekker factory/industrial. Så jeg laget like godt mitt eget...til sjefen...som han kan ha i julehula si. :)

6 kommentarer:

 1. Hei, Anette her;) Jeg har fått supre tips av Liv Elin i dag!! Takk for det!! Hvis du titter innom blogger min nå, ser du at det hjalp å ta bort < div >ene. Men det som skjer da, er at midtstillingen av bildene forsvinner!! De havner da til venstre!! Vet du hvorfor? Evt. hva jeg kan gjøre?

  Takk for gode rips og råd!!

  Klem Anette:)

  p.s. jeg forsto ikke den siste kommentaren din i dag;) Kan du forklare det litt enklere?

  SvarSlett
 2. Ikke rips og råd *ler* Men tips og råd!!!!

  SvarSlett
 3. Håper du får det til nå! :)

  SvarSlett
 4. Hei igjen!! Jeg har forstått at jeg ikke skal fjerne de taggene hvor det står at bildet skal midtjusteres:) Men hvis jeg bare fjerner < /div > taggen får jeg denne beskjeden: HTML-koden din kan ikke godtas: Tag is not closed: DIV!! Jeg er helt nødt til å fjerne div først i < div class="separator" style="clear: both; text-align: center;" > for at html-koden skal godtas, og da fungerer ikke denne taggen lenger!! Da legger bildet seg til venstre, selv om resten av koden står der. Skjønner du hva jeg mener? Frustrerende! Hva gjør jeg?

  Har du tid til å hjelpe meg enda litt mer?! Du har jo peiling!!

  Klem Anette:)

  SvarSlett