torsdag 5. november 2009

Look for the bare necessities...Jeg digger Disney! Spesielt de gamle filmene...men Disney fortsetter å lage fantastiske animasjonsfilmer med fabelaktige karakterer og kjempefin musikk! Gleder meg veldig til å se den nye filmen "The Princess and the Frog" som lanseres i februar her i Norge. Av de gamle filmene er Jungelboken er en av mine favoritter selv om Mowgli har det ganske trist og Shere Khan nesten dreper Baloo mot slutten. Men Baloo var ikke død!Jeg prøvde å tvinge Anders til å gi meg denne puta på messa i fjor, men han var så streng atte. :(Jeg synes stolen ligner på navnebroren sin. ;) Både i utseende og legning. "The bare necessities of life will come to you!"Litt kjærleik må også til...og det har vi plenty av!
Alt dette arrangerte vi til Damenes Aften i fjor, en kjempeartig kveld som vi håper at vi kan få ha flere ganger! (den pokalen har vært på hodet mitt, ganske ukomfortabel egentlig og nokså uegnet som hodeplagg i motsetning til andre interiørvarer)Men Lisbeth Larsen likte uansett dette best. Særlig undertøyet i sofaen.


Hun var foredrags- holder den kvelden, og for de som ikke har opplevd henne så kan det trygt anbefales ...veldig artig å høre på!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar