torsdag 12. mars 2009

Mamma lærte meg at man alltid skal dele med andre...

fra inngangspartiet på Langnes
Ting blir ofte bedre når man deler det med andre. Da tenker jeg selvfølgelig ikke bare på å dele sjokoladen med bestevennen sin...eller en pizza med venner, sånn som i reklamen. Jeg tenker på å dele sånne ting som sanseinntrykk, informasjon, humor, tankesett, omsorg og interesser. Nå hadde vel ikke mamma helt rett, for det er ikke alt man skal dele...de fleste er vel kjent med begrepet "too much information." Men vi har alikevel MASSE som vi vil dele med dere...ting vi ser, finner på, gjør og tenker på. Og vi tenker. Sannelig gjør vi det.

Som det står i rubrikken "om oss", så ble denne ideen født fordi det en dag gikk opp for oss, (jada vi var kanskje litt sene i dette tilfellet), at alle butikkene vet hva kjeden har for seg, men det er fint lite vi får vite om hva butikkene gjør. En gang i mellom får vi se noen bilder fra en ny butikk...eller en butikk som har fått en ansiktsløftning...og lese litt smånytt i Go-foten. Men en dag fikk vi øynene opp for blogging, (takk Gjertrud!), og bestemte oss for at det skulle vi også gjøre!

"Taste" har for øyeblikket 4 forfattere, alle jobber på Bohus Ecorn i Tromsø. Vi elsker jobben vår og alt som hører inn under estetikk, form og farge! Vi kommer til å skrive om ting som rører seg innenfor våre vegger og så langt universet strekker seg! Og det blir neppe bare om interiør. ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar