onsdag 25. mars 2009

Møbler....

Å drive en møbelforretning kan mange ganger by på utfordringer. Noen store og andre ikke fullt så store. Varer kommer og går, og nyhetene kan noen ganger stå i kø for å komme inn i butikken. Da er det slik at vi må få produktene som står i butikken ut først.

Det kan være den superfete stolen vi kjøpte, som bare måtte bli en slager hos oss (som vi ikke har solgt en eneste av....) eller tidenes dårligste sovesofa (som du ikke folder sammen, men som klapper sammen selv....).

Noen ganger må du kvitte deg med ting du ikke ønsket inn i butikken overhodet, og du trekker ett lettelsens sukk idet den forsvinner ut gjennom døren, og takker selgeren for en fantastisk innsats:-) Andre ganger er det med tårer i øynene du vinker farvel til den fineste sofaen du har sett, men som du uansett ikke kan ha hjemme fordi du har 4 barn som ikke bryr seg spesielt mye om design. De er mer opptatt av hvor mye nugatti som får plass mellom 2 puter, eller om putene kan brukes som stupebrett ved plaskebassenget i hagen om sommeren.

Men - det kommer jo alltids noe nytt!

Som møbelselger blir man jo litt rar, man ser jo alltid etter brist i designen eller legger merke til den feile bretten på armlenet. Noen ganger er beina for høye, noen ganger for lave, eller for tynne, for brede, for dype, for blanke eller for matte... Og det er bare på beina!!!Men en sjelden gang kommer en svane inn i utstillingen. En, som vakker og med hevet hode, kommer seilende inn i butikken på sine perfekte modellbein. Som vi har speidet etter i magasiner, kataloger, på internett, eller hos en ikke helt tilfeldig forbipasserende møbelagent.

Når man står der og ser denne innta hedersplassen i butikken, kan man med hevet hode gå inn i en ny sesong, og vite med seg selv at den jobben man gjør faktisk kan utgjøre forskjellen.

Og når kunde etter kunde kommer forbi meg og kommenterer den nye sofaen eller stolen, blir jeg veldig stolt over den jobben som teamet vårt gjør her på Bohus Ecorn.

Og upartisk som jeg er, vil jeg påstå at teamet vi har her hos oss må være bortimot det beste teamet som er mulig å skrape sammen for penger i dag:-)

Ha en fortsatt strålende møbelvinter, og vår...........

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar