søndag 2. oktober 2011

Bli sett!

MAIKEN® er håndlagede smykker til deg med sans for god design, og er et godt alternativ til vanlige reflekser. Enkelte modeller er beregnet for å festes til klær og vesker, andre kan bæres i ørene eller om halsen.

Damen bak MAIKEN er min venninne Jorunn Eriksen, og jeg er mektig stolt av henne! Hun er en handlekraftig dame som ikke sitter og venter på at ting skal skje, og et skjønt menneske!

Smykkene er håndlaget og leveres i en smykkepose. Karabinkrok på alle modellene forenkler festemulighetene, og de leveres også med en ekstra ring som kan syes fast for å øke bruksmulighetene. Lenken og øsken er solid, laget i forniklet materiale. Refleksmaterialet er det samme som brukes på nye veiskilt (kl.3, beste kvalitet), fra 3M. Det er minimum 15cm² refleksmateriale, (som er Europeisk standard EN 13356) per smykke.

Det blir nå mørkere kvelder i vårt langstrakte land, og det gir flere utfordringer med å ferdes i trafikken både for myke og kjørende trafikanter. Dersom du reiser til sydlige strøk er det veldig smart å ta med seg refleks! Der er jo kveldene mørke uansett årsdtid, og trafikkulturen en litt annen enn her hjemme...

Jeg bruker min "Circle of Light" hver dag i den mørke årstiden, og får masse fine kommentarer for den!
Bruk refleks folkens!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar