fredag 21. oktober 2011

365 Knitting Clock

Damenes Aften var kjempekoselig, flokkevis av glade damer og Lisbeth Larsen var som vanlig i godt slag og fikk oss til å le så vi hylte! :) Selv om vi hadde i overkant mange damer påmeldt og enda noen som vi overmodig hadde invitert så gikk det fint og alle var lykkelige.
Det som JEG la best merke til fra kvelden er den strikkende klokken! Tenk en sånn oppfinnelse og et så kult objekt! Danske Siren Elise Wilhelmsen har designet denne som et anderledes verktøy for å måle tid, et år resulterer i et 2 meter langt skjerf!

Både søstra mi og jeg sa med en gang at en sånn, det vil vi ha i stua! Så selv om jeg egentlig burde stupt i seng da jeg kom hjem sent om kvelden så kasta jeg meg over PC'enfor å lete etter informasjon om herligheten.
MEN...når man leter etter noe så finner man noe annet...det er jo en kjent sak. Gjøker - ja. Klokker - både ja og nei. Reinsdyr, tekanner og strikkede reinsdyr og tekanner - jada, i fleng!
Dette synes jeg jo egentlig er en kjempeide...enkelt, raskt og rimelig...og ikkeno leven. 
Denne er fra vår egen butikk, den er fortsatt veldig fin synes jeg.
Selv om vi ble litt gale av at alle klokkene gol på en gang da vi først fikk dem. :)
Denne er åpenbart så dyr at produsenten ikke vil fortelle hva den koster. Så da fortrengte jeg hvem de var. Produsentene altså.
Stefan Strumbel har designet denne sinnsyke pop-art klokka som mest av alt får meg til å tenke "Kinder egg."
Men denne ville nok Lisbeth ha likt for hun sa jo at nå skal vi lage ALT selv!

2 kommentarer:

  1. Det pop-art fargerike uret va KILLER!!!! :))

    SvarSlett
  2. Jah! :D Her e d ikkje nå snakk om "tre ting og det går jo ikke!"

    SvarSlett