tirsdag 20. september 2011

Trender til besvær

 Ok...jeg innrømmer at da stilguiden ble lasta opp nå i høst ble jeg først megaforvirra...jeg bladde fram og tilbake og studerte og funderte og ble til slutt sittende å vente på at noen skulle sprette fram og rope
JUST KIDDING!!!
Men det skjedde jo ikke.
Så fikk jeg fingrene i magasinet fra årets Gave&Interiørmesse og da ble jeg straks forklaret.
Alikevel...disse trendguruene i PEJ...de tror kanskje at de har gjort det veldig enkelt nå siden vi kan blande alt...rammene er nesten vekke og man skal bruke de samme elementene i alle retninger. 
Men det tror ikke jeg...folk flest er ikke så trygge på hva de kan/bør mikse...eller også ikke SÅ interesserte at de gidder sette seg inn i det...likevel vil de gjerne følge motene, og da er det tydelige regler som gjelder. 
Her glimrer de nevnte reglene med sitt fravær, og hva skal man kjøpe da???
"Alt for mange valg! Det tar for lang tid! Jeg er kjempeforvirra! Jeg klarer ikke å bestemme meg!"
Dere som jobber i butikk, har dere hørt den visa før?
Jeg tror nok jeg kan si at høstens trendspotting i Tromsø blir en noe mer tydelig affære enn diktert fra sør. Fortsatt innenfor de gitte rammer, men mer som disse bildene fra G&I viser.
Ultrafeminint versus megamaskulint. Og det som ligger innimellom.
Jeg har nemlig en PLAN...

...og gjett hvem som kommer hjem til Damenes!

3 kommentarer:

 1. Jøss.. Holder meg til min stil: kjøper alt som er pent, turkis, mykt eller praktisk :p

  SvarSlett
 2. Tjaa, som du ser er vi på Arts & Crafts supertrendy, så hvis det er noe du lurer på er det bare å spørre :) Hjorteskallesmykket hadde jo vært noe for deg...
  Pej var litt forvirrende denne gangen, men hovedtrendene vi har plukka ut er mer dyr/skog/fjær, blokkfarger, blomsterblomsterblomster og navy. Oppklart?

  SvarSlett
 3. Hehehe bra plan Elin :)

  Joda Mari Ann, alltid i front...men æ e altså forklaret no etter å ha lest den EGENTLIE trendguiden...den som guruan sjøl har skreve...sjøl om dem åsså blande friskt så klarte æ å fatte essensen av d. :)

  SvarSlett