torsdag 3. mars 2011

Black Swan

Ganske stille her inne nå...skyldes en kjempeirritert ryggmuskel SAMTIDIG med et snev krystallsyke.
IKKJE ARTI.

Mens jeg har vært sykemeldt har jeg blant annet sett "Black Swan" med Natalie Portman i hovedrollen. (De som bryr seg noe om film vet selvfølgelig at hun vant Oscar for beste kvinnelige hovedrolle i år.) Denne filmen er intet mindre enn en mesterverk av en historie og faktisk en virkelig skrekkfilm...noe som gir meg adskillig mer gåsehud enn all verdens zombier. Natalies tolkning av den forstyrrede og mentalt uballanserte Nina er glimrende!

Jeg har vært på jobb noen dager 50%, noe som naturlig nok er veldig utilfredsstillende i seg selv, og i enda større grad på grunn av grunnleggende ting som ikke fungerer der. Frustrasjonen har gått i høye bølger fordi det hindrer meg i å gjøre jobben min, og dette i sin tur gjør hverdagen vanskeligere for selgerne i butikken. Jeg har måttet innse at jeg ikke klarer å fikse dette, særlig med den begrensede tiden jeg har på jobb for tida, og faktisk gitt opp kampen. Vet ikke om jeg orker flere korstog mot de høye herrer. 
Og (h)O Rakel vil æ iaffall ikkje snakke med!

Men i morgen blir det bedre, for da skal jeg møte søstra mi og to søskenbarn på kafe etter jobb. Og på lørdag skal Potentilla og jeg ut i GODVÆRET, på industrispionasje i møbelbutikkene rundt omkring, og deretter på kafe for å sutre over vår manglende kjøpekraft mens vi drikker kaffe og spiser noe skikkelig usundt.

2 kommentarer:

  1. Hold på å montere plog på kjøretøyet....

    SvarSlett
  2. Ska æ ta fram 17.mai-flaggan kanskje...så kan vi øve oss litt? :D

    SvarSlett