tirsdag 9. november 2010

Skrivekløe

Wallstickers har gått sin seiersgang over det ganske land en stund, og det finnes flere web-shops som tilbyr veggord og siluett-bilder av forskjellige slag. Jeg er ikke så sikker på at jeg ville klare å leve med det samme sitatet på veggen i særlig lang tid, men det er vel innlysende at jeg er veldig glad i å skrive selv, både på papir og i blog...med alt som er tilgjengelig egentlig! 
 Nå har vi jo endelig, her oppe i det kalde og ugjestmilde nord, fått bokstaver i butikkene som vi kan skrive med ! Ikke ferdig - produserte ord eller fraser...men BOKSTAVER av tre eller metall som har et bredt bruksområde i de tusen hjem! Som med andre etterspurte artikler kan man lure på hvorfor Nordens Paris har stått sånn tilbake for sørligere trakter, så lang tid som dette har tatt. Kan hende ville det vært enklere å få de sterkt etterlengtede bokstavene til byen i seilskutetida?
Det forundrer meg stort at folk i sortimentskommiteene ikke leser interiørblogger. Det kan de umulig gjøre, for da ville de visst at alle mennesker ville ha bokstaver i stuene sine allerede i fjor. Og enkelte før det til og med. Vi arme nordlenninger har vært nødt til å reise sørover for å handle, lage dem selv, eller klare oss uten. Og nå må vi sannelig fortsatt klare oss uten, for produsentene klarer ikke å mette bokstavbehovet i nord!
Men ikke jeg. Jeg jobber midt i bokstav-himmelen og staver dagen lang! Noen ganger finner jeg ord som er ferdig sammensatt, (uvisst av hvem), som jeg om-skriver. I slike bokstav-fattige tider er det nemlig smart å være kortfattet, ellers kan man lett bli misforstått. Som da noen hadde begynt på "Carpe Diem," men måttet gi opp prosjektet midtveis. I mitt hode ble det "Crap," men det fikk ikke stå særlig lenge.

Denne hadde jeg større suksess med, muligens på grunn av manglende engelsk-kunnskaper.
Jeg er temmelig sikker på at også denne fikk stå ei stund fordi rundingen over Å'en er så liten at den ikke synes på avstand. ;) Man kan jo spekulere på nivået av seksuelle frustrasjoner hos den gemene hop. 
(les = anstatte på Bohus.)
Men det var jo egentlig ikke det jeg skulle skrive om! Wallstickers!  
 har et litt annet utvalg enn andre aktører. Jeg likte kjempegodt  
"7 rules to understand designers" kanskje fordi jeg selv har laget et regelverk, (ref. De Tolv Bud; MINE!). Men + - er bare helt faaaaabelaktig! Så enkelt! Så bra!
Og se på disse...*sukke på* ... de lager dem som posters også!
Til og med de mer alminnelige motivene er ualminnelig pene!

Takk til Laila/ Harmoni og Kontrast som gjorde meg oppmerksom på disse!

6 kommentarer:

 1. Ikkje for å rette på deg, men æ he tråla heile sør-norge i jakt på enkle trebokstave.. så æ måtte reise te Nordens Paris for å finne de :)
  Men d va verdt turen :D

  SvarSlett
 2. Jasså...så d e bare i hovedstedene d ska skrives! lol Klart d va verdt turn...bokstavering tel sides! :D

  SvarSlett
 3. Hmm, jeg tror ikke jeg vil ha bokstaver i stua! Eller.. om de var annet en hvite, og kanskje var kulere enn som så, så kunne jeg jo kanskje skrive; "GACKT"

  Nei herregud, der ombestemte jeg meg gitt! Når jeg kan stave det navnet, og ha det i hus, så er jeg med på bokstavleken!

  SvarSlett
 4. Ka m disse da? More to your liking? :D http://divingfornews.blogspot.com/2010/10/sign-language.html

  SvarSlett
 5. Ville bare titte innom og si hei:-)
  Hei
  Tusen takk igjen for link. Ville også bare si at jeg blir like glad hver gang kommentarer fra deg triller over skjermen min!
  Stolen du sendte meg link til var dødskul!
  Klem, klem

  SvarSlett
 6. Så bra at du kjenne d sånn Laila...førr æ gjør d samme! :) *klæmmepå* håpe du fant energien igjen!

  SvarSlett