torsdag 14. oktober 2010

Fuel for the Soul

Et av de stedene på Gotland jeg enda ikke har besøkt er Fårø. Dette faktum stiller nok, ifølge enkelte, i klasse med å ikke besøke Eiffeltårnet hvis man drar til Paris...men jeg har altså enda dette til gode selv om jeg har vært på den vakre øya så mange ganger.
Fårø er en moreneøy som ligger lengst nord på Gotland, rett ved kysten. Selv om avstanden til Gotland ikke er stor kan man kun komme dit med båt, så i forhold til tilgjengelighet er feriehus der er nesten ekvivalent med å ha hytte på en av de mindre øyene utenfor Tromsø.
Alikevel sies det at av alle Gotlands fantastiske steder er det Fårø som gjør sterkest inntrykk. Ingmar Bergman bodde faktisk på Fårø, og filmet noen av filmene sine her.
Og her ligger  
KUTENS BENSIN! 
Jeg kan neppe karakteriseres som ei Rockabilly-jente, men jeg skal mer enn gjerne kle meg som ei, parfymere meg med petroleum og danse orntli swing her!
Her arrangeres det konserter og fester med tema fra 50-tallet, James Dean og Marilyn Monroe, Elvis Prestley...og det er vinyl og bryl som gjelder!
Kutens har eget Creperie der man kan kule egget med kaffe og crepes eller hjemmebakst.
Et paradis hvis du liker rustne bilvrak og ekte rock!
Eller er som meg, og bare liker gammelt vrakgods. ;)

2 kommentarer:

  1. Å himmel, så fantastiske bilder!!! Også har du ikke vært der?... Tror vi har noen reiser å gjøre fremover, Liv Elin;-) Goood helg, kjære du! Klem fra Laila

    SvarSlett
  2. Jaaaah...no m en gang! Gotland e ei stor øy! Æ har ikkje vært helt i sør enda heller...å enda kun vært der om sommern. Masssse spennanes å se! Go helg t dæ å søte Laila! *klæmmepå*

    SvarSlett