onsdag 6. oktober 2010

Frivillig enevelde

Damenes Aften ble, som forventet, en kjempehyggelig opplevelse! Vi hadde bittelitt angst fordi vi ikke hadde klart å stenge påmeldingen på nett i tide, og det var dermed 190 påmeldte! :o Men (heldigvis) ble det sånn at det var 150 damer som dukket opp, så vi gikk ikke tom for champis!
Jeg har ikke jobba så mye og så lenge foran et arrangement før...med utstillinga mener jeg selvfølgelig...og det var litt stritt i svingene noen ganger, med ombygging på Storslett midt oppi det hele og ferien ikke helt avviklet. Kundene kommer jo uansett hva man ellers holder på med, og dem ignorerer man ikke!

Inne på kontoret mitt er inspirasjonstavla mi dekket av Bohem Chic og Factory, og oversiktkartet mitt har vært tapetsert med små gule post-it siden i juli, da planen begynte å ta form.

Heldige oss som fikk mesteparten av de nye varene til avtalt tid, og at det var bevegelse i den salgbare massen, slik at vi kunne presentere alt til kvelden!
Vi har flytta på omtrent hvert eneste møbel i hoved-etasjen, iallefall EN gang! Flyttelister og varelister så lange som onde år har fosset ut av skriveren de siste ukene, sistnevnte fullstendig dekket med de små gule lokasjonslappene mine. Jeg er heldigvis velsignet med en gjeng fantastiske gutter som lystrer mitt minste vink, (i allefall i dette), og flytter villig vekk, selv om de må gjøre det to ganger...fordi jeg har  
ombestemt meg!
Kasper har befunnet seg mer oppe under taket enn nede på gulvet, med slagbor og lednings-strips...han har hengt opp lamper til den store gullmedalje! Resultatet er fabelaktig, taklamper løfter virkelig
utstillingen noe helt utrolig!

På Pyramiden kunne man ikke henge noe særlig i taket...det var nemlig lekk som en sil og vi løp alltid rundt med bøtter og måtte av og til dekke hele skranken til med plast før vi gikk hjem om kvelden. Det var ikke bedre her da vi kom hit, men taket er reparert så nå er det ikke noe problem lenger.

Og, som Dag Tore sier, hull er GRATIS! (nemlig.) 
Halvor Bakke er sannelig akkurat like hyggelig IRL som på TV! Veldig direkte og åpent menneske, sikkert skap-nordlenning! Jaaaah...jeg syntes selvfølgelig det var  fryktelig koselig å få så mye skryt selv om jeg er KJEMPEDÅRLIG på å ta sånt til meg...men det var veldig hyggelig å høre! Han falt helt for senga vi fortsatt har stående etter "Sex and the City" i sommer, og sa faktisk at dette var en av de fineste Bohus-butikkene han hadde vært i...og at vi må være de eneste som faktisk gjør sånne stunt!  

MEN ER DET MULIG DA!? Er det ingen andre i Bohus-Norge som gjør morsomme ting i utstillinga? Virkelig? Det kan da umulig stemme...
Jeg har jo surra rundt her på Bohus i over 20 år, regjert over sofaer og (flyttemann)skap som en mild despot med fløyelstrukken pisk som bare nesten gjør vondt. Jeg pleier å si at jeg har den morsomste jobben av alle her, for i tillegg til å hjelpe folk med å finne det de ønsker seg innerst i hjertet sitt består den også av kundebesøk, megler-oppdrag, messe-besøk og førstehjelpsturer. Jeg har vært med på å bygge opp utstilling i to butikker, i tillegg til å bygge om vår egen ett par ganger.

Carte Blanche...maling og tapet...frivillig enevelde.
Litt fanskap finner man jo på av og til også....til jul for eksempel...
Og mens jeg gjør alt dette ser jeg kjempesinna ut! Men det er bare fordi jeg konsentrerer meg. Jeg er ikke farlig...jeg lover.
(iallefall ikke uten bua mi.)
Men dere må ha det artig på jobben folkens!  
Og dere kan godt fortelle meg om det etterpå.... ;)

1 kommentar:

  1. Kanskje du finner følgende nettside med tilhørende facebook av interesse? www.MiniMesse.no er til for å hjelpe folk til å arrangere egne MiniMesser eller delta på andre sine.

    En fin måte å invitere til flere homepartys samtidig ;-)

    SvarSlett