fredag 20. august 2010

Telbars att på berget!

Jeg har hatt ferie og reiste til mitt elskede Gotland. Men før jeg dro gjorde jeg dette;Snart er det striskjorta og havrelefsa igjen, og da skal den andre halvparten av butikken til pers! :)

4 kommentarer:

 1. Den skilleveggen av tråder var kul! Og så spennende med Gotland... Har du familie der?

  SvarSlett
 2. D e ei stålramme som en av eieran i konserne har laga, vi bruke dem på alle fire butikkan. Skape skille utn å sperre førr hverken innsyn eller lys. :)

  Har ikkje familie på Gotland, men har vært der mange gang, første gang da æ va 5! Har alltid kjentes som om alt klikke på plass når æ kommer dit. Som om æ har levd der før. Vesst man trur på sånt. Æ syns jo historie e kjempearti, å like å leke m skarpe gjenstanda...så æ bruke å fære dit på middelalderfestival om sommarn. E som å fære 800 år tbake i tid!

  SvarSlett
 3. Å, så fantastisk å ha et slikt sted! Men leke med skarpe gjenstander?... Hm, haha, ja hvorfor ikke - så lenge det er lek;-) Du er et spennende menneske, Liv Elin:-)

  SvarSlett
 4. Well I don't mean running with scissors. :)

  http://divingfornews.blogspot.com/2009/12/hearts-in-chili.html

  Litt rar kanskje. Av å tel. :) Tilbrakte kvelden i går i selskap av to vænna å produksjon av nye pile...d du ser her inne e bare ei sia av mæ ;) Skriv ikkje bare en blog neida...4!

  SvarSlett