torsdag 3. desember 2009

Livet på Langnes

Her kommer litt mere "pimping" for bildene fra Langnes-magasinet kom i dag! Dere ser vel at jeg har vært på Kiwi og "bakt" for anledningen? Mozell i glassene!
Jeg elsker denne gråtonede eika så hemningsløst at forleden dag måtte jeg vandre hen og kjøpe en liter Lady Interiørbeis. Den skal jeg smøre på det store, lutede furuskapet mitt, og mest sansynligvis på spisebordplata også. Fargen heter Sjøsand og jeg er LITT redd for at den kan bli mørk, men i så fall tørker jeg bare litt bort før den er tørket.
Alle disse fiiine små glassene til å ha telys i...jeg må forte meg å kjøpe noen før det er tomt for fritt!
Bordkortene laga jeg i Photoshop, fontene heter Silvus og Harrington. Dette var nok en ren jentefest, jeg hadde "invitert" Sirikit, Emmy og Ingrid. Joda Ingrid du kan hete det når du skal på liksomfest!
Serviettene er egentlig dekkebrikker...man tager, vad man haver! Jeg rulla dem sammen og vikla litt streng rundt. "Dilldallblingen" er nok egentlig beregnet for juletreet.
Dette gulvteppet har bare glidd rett inn hjemme hos meg, jeg tror rett og slett at jeg ha det!

Bilder Fagtrykk Ide.

4 kommentarer:

 1. HEHE, dilldallblingen... likte dn godt! Flink du e søster :)

  SvarSlett
 2. Takk lillesøs! :) E d du som har anbefalt mæ t ho May-Tordis?

  SvarSlett
 3. Hei hei
  Herlig blogg dere har da:)
  Tusen takk for tipset! Skal ringe min lokale bohus imorgen TIDLIG :) hihi. Har du evt mulighet til å ta bilde av det bordet dere skal selge? Er det snakk om mye feil? Mail adr mi er: nataliesanders3@hotmail.com

  ~Natalie~

  SvarSlett
 4. Takk takk, hyggelig at du synes det da! :) Det var bare hyggelig, håper du har hellet med deg.

  Jeg kan ta et bilde av det andre bordet i morgen og sende til deg. Feilen det er snakk om er at sargene,(de plankene som står mellom beina, under plata), har en gulere farge enn resten. Ellers er det ikke noe feil så vidt jeg vet. Tror det var snakk om halv pris eller noe...har lampebordet også.

  SvarSlett