mandag 9. november 2009

Berta

Jeg har garantert ikke samme smak som majoriteten av kundene mine. Men det gjør ikke noe, for når man jobber med møbler og interiør så kommer man ganske fort til en erkjennelse av at det finnes fine ting, og så finnes det ting man kunne tenke seg å ha hjemme hos seg selv. Og de to tingene er ikke alltid det samme. Noe som er veldig bra, for jeg liker mange forskjellige stiler, men alle er jo selvfølgelig ikke helt meg. Det er det som gjør jobben min spennende og variert, og jeg elsker det!


Men av og til så ramler jeg over noe som bare kan karakteriseres som fælt. Og nå må jeg be om unnskyldning på forhånd. Men jeg KLARER IKKE å forestille meg at noen synes dette er fint.

I.K.K.E. M.U.L.I.G.



Disse får meg til å tenke på vampyr- flaggermus, innsiden av lik-kister og trappebalustre.

Voltekt mot den estetiske delen av sjela mi.

Råttefælt.

3 kommentarer:

  1. Er det mulig? Hehe, denne var reinhekla stygg - og jeg liker flaggermus og den greia der - men denne var latterlig.

    Så kult at du har funnet bloggen min :)Og så heldig du er som bor i Tromsø ;)

    SvarSlett
  2. Haha, jeg syntes de var ganske kule jeg da, på en litt morbid måte! Men likte lampefoten til bordlampen. Men ville jeg hatt lampeskjermen i mitt hus? Aldri! Jeg er i utgangspunktet ikke glad i voldsomme bestemors-lampeskjermer.

    SvarSlett
  3. Hihi, ja skjønte det med rørlegger :) Stakk innom en rørlegger, men DYRT-DYRT-DYRT! Samt at rørleggeren mente de måtte ha spesialutstyr for å montere rørene, så da ble det timesbetaling for det i tillegg. Så jeg leter fremdeles etter et alternativ!

    SvarSlett